Slaapstraat Training

Volg met de praktijk de Slaapstraat Training
Duur:        2 dagdelen van elk 3,5 uur + een losse module voor het team van assistentes en POH-S van 2 uur
Locatie:    
uw eigen huisartsenpraktijk

Leerdoelen

Na de training kunt u:

 

Direct inschrijven

 

Hartstikke leuke training! Nooit gedacht dat twee avonden over slaap alleen zo nuttig konden zijn. Het is inspirerend en goed toepasbaar in de praktijk.

Merel Mulder, huisarts uit Utrecht

Meer informatie

Voor wie

Huisartsen, POH GGZ, praktijkassistentes, praktijkmanagers en evt. nauw bij de praktijk betrokken psychologen en apothekers. Het combineren van praktijken is mogelijk. Mits zoveel mogelijk mensen van de verschillende teams aanwezig zijn. Ook bij de praktijk betrokken apothekers en psychologen zijn welkom. Bij de zorgtaken van de POH-S sluit de training minder goed aan.

Minimaal acht, maximaal twintig deelnemers.

 

Duur

Dagdeel 1
We gaan diep in op slaap, slaapproblematiek en diagnostiek. We nemen u mee door de Slaapstraat en samen werken we uit hoe de Slaapstraat binnen uw praktijk past.

Voor huisartsen, POH-GGZ en eventueel apotheker en psycholoog (3,5 uur). Het team van assistentes gaat in een aparte bijeenkomst (2 uur) met dezelfde inhoud aan de slag.

Dagdeel 2 Het onderwerp behandeling staat centraal. Voor huisartsen, POH-GGZ  en eventueel apotheker en psycholoog (3,5 uur).

Dagdeel 3 Een terugkombijeenkomst na drie maanden voor de hele praktijk. We bespreken met elkaar de vordering van de implementatie van het zorgpad. Ook is er ruimte voor casuïstiek. Hieraan gekoppeld plannen we gesprekken met duo’s en trio’s in de praktijk (totaal maximaal 4 uur).

 

Kosten
€2.500,00 exclusief btw en ongeacht aantal deelnemers (8 – 20)

Inclusief

Optioneel en exclusief

Exclusief reistijd

 

Accreditatie
Accreditatie is toegekend voor huisartsen en POH-GGZ.

Vorm en trainers
Slaapstraat ontwikkelde de training in samenwerking met Expertisecentrum Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe. De trainers van Slaapstraat zijn professionals in de zorg. Tijdens de interactieve training delen een somnoloog, apotheker en huisarts hun expertise in diverse video’s.

Direct inschrijven

Uw praktijk inschrijven

    Wanneer wilt u de training volgen?